Kendisine işkence yapan erkeği kendini savunmak için öldüren Melek İpek’ten mesaj: En azından burada dayak yok

kategori:

Melek İpek, kendisine saatlerce işkence yapan, iki çocuğunu ve kendisini defalarca öldürmekle tehdit eden Ramazan İpek’i kendisini savunmak için öldürmüştü. Ramazan İpek ölürken, Melek işkenceden yaralı olarak kurtulmuştu.

Saatlerce işkenceye ve cinsel saldırıya maruz bırakıldığını ifadesinde belirtmesine rağmen çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Melek’in 8 ve 6 yaşlarında iki kız çocuğu var.

31 yaşındaki Melek ifadesinde, birçok kez karakola başvurup koruma kararı almak istediğini, ancak Ramazan İpek’in büyük kızının doğumundan sonra “Sen koruma kararı aldırırsan ben karakolda ifade verir çıkarım, döndüğümde seni de bu çocuğu da öldürürüm” diyerek tehdit ettiğini de belirtmişti.

Antalya Döşemealtı L Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan Melek, avukatı aracılığıyla destek veren herkese teşekkürlerini iletti. Melek’le cezaevinde görüşen avukat Ahmet Onaran, müvekkilinin sağlık durumuyla ile ilgili sıkıntıları cezaevi yetkililerine bildirdiğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Onaran, “Kızlarını çok özlediğini, desteğiniz, duyarlılığınız ve dualarınız için çok teşekkür ettiğini, adaletin yerini bulacağını ve bir an önce evlatlarına kavuşacağını söyledi. ‘Burada nasılsın’ diye sorduğumda ’En azından burada dayak yok’ diye cevap verince tutulup kaldım” ifadelerini kullandı.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir